| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Clarisa Crin

Data inscrierii: 07/Noi/2006 Mesaje: 1069 Localitate: Aiud
|
Trimis: 23/04/2007 11:34 Titlul subiectului: Cuvinte duhovniocesti |
|
|
Dati ascultare întelepciunii lui Solomon, care a fost rãsplãtit cu mângâieri de tot felul - bucurându-se de cea mai desãvârsitã asezare. Ce zice el? "Mai bine este sã mergi în casa unde sãlãsluieste mâhnirea, decât acolo unde se râde". Ce înseamnã aceasta fratilor? E cã una din privelisti zãmisleste tulburare - pe când cealaltã, cumpãtare.
Sfantul Ioan Gura de Aur _________________ Fac exact ce vreau! |
|
| Sus |
|
 |
adelina

Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 44 Localitate: arad
|
Trimis: 23/04/2007 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu foarte multe despre Sfinti sau ce vroiau ei sa spuna in cuvintele lor....dar cred ca se refera sa intram in vietile celor mahniti, tristi, melancolici si sa ii ajutam sa iasa din starea lor, decat sa alegem sa stam tot momentul cu persoane fericite care nu au nevoie de ajutor. Asta e datoria noastra de crestini, sa ne ajutam aproapele la nevoie si daca este cazul sa renuntam la unele mici distractii care nu ne aduc decat fericire temporara pentru altii. Adevarata fericire este atunci cand ne simtim folositori.
"Nu va ingrijorati de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei." Matei 6:34 |
|
| Sus |
|
 |
Rose Lacrimioara

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 741 Localitate: Undeva in Ardeal..........
|
Trimis: 24/04/2007 13:13 Titlul subiectului: |
|
|
"Eu însã vã spun vouã: Cã fiecare se mânie pe fratele sãu vrednic va fi de osândã; ºi cine va zice fratelui sãu: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului." (Matei 5. 22) _________________ Intodeauna e prea devreme sa spui ca e prea tarziu...
www.rose.myforum.ro |
|
| Sus |
|
 |
|