Pagina de start a forumului Rose Garden Rose Garden
Intotdeauna e prea devreme sa spui ca e prea tarziu..

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Experiente cu Dumnezeu

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Catalin OD

Catalin OD

Data inscrierii: 27/Apr/2007

MesajTrimis: 05/05/2007 20:34    Titlul subiectului: Experiente cu Dumnezeu Raspunde cu citat (quote)

M-am gandit sa deschid un subiect de discutii prin care sa aratam cat de mult bine ne-a facut noua Bunul Dumnezeu, sunt convins ca suntem atatia care avem ce spune. Chiar si faptul ca inca mai traim este o minune si un dar de la Dumnezeu.

as vrea sa raspundem cat mai multi, daca se poate si nu deranjeaza pe nimeni, pt. a vedea fiecare cat de bun este Domnul si cat de mult ne iubeste. Si pentru a invata fiecare cate ceva din experientele altora.
Catalin OD

Catalin OD

MesajTrimis: 05/05/2007 20:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Du-te acasa la ai tai, si povesteste-le tot ce ti-a facut Domnul, si cum a avut mila de tine." Marcu 5:19

Banuiesc ca nu aveti nimic de spus,sau.... oare sa nu va fi facut Domnul nici un bine ?!

Am primit un mesaj pe messenger fascinant in care scria:
" Ai sa razi? e amuzant cat de usor il dau oamenii la gunoi pe Dumnezeu,ca mai apoi sa ne intrebam de ce lumea este in conditia in care e astazi...amuzant cum noi credem ce scriu ziarele...dar ne indoim de ce spune Biblia...amuzant cum poti trimite mii de glume prin e-mail si se raspandesc ca un foc salbatec...dar cand vrei sa trimiti mesaje cu caracter religios,te gandesti de doua ori daca sa o faci sau nu.amuzant cum dazmatul,cruzimea,vulgarul si obscenul trece nestingherit prin cyber-spatiu...dar discutiile publice despre Iisus sunt suprimate in sc si la locul e munca.amuzant nu-i asa?mai razi acum?amuzant ca atunci cand vei vrea sa inaintezi acest mess...nu-l vei trimite la multi din lista ta fiindcă nu esti sigur ce vor crede despre tine "

Si in incheiere o intamplare scurta!

"Lucram la un orfelinat de copii-problema.
Orfelinatul arata parca , ca o inchisoare,cu garduri inalte,pereti grosi si camere intunecate.
La marginea orfelinatului,era un copac mare,cu crengi ce se intindeau dincolo de gard ,pana deasupra drumului ce trecea pe langa orfelinat.
Printre copiii cei mai de neinteles era o fetita pe care nimeni nu putea sa o inteleaga.
Si intr-o dimineata ,am zarit de la geamul biroului meu,pe fetita urcata pe o creanga,din gigantul copac,aruncand un biletel pe marginea soselei.
Imediat dupa plecarea fetitei ,am mers si am luat biletul , in care scria:"Oricine ai fi: EU TE IUBESC ! "
Imediat mi-a venit in minte imaginea Golgotei,cu Domnul Isus ,care rastignit pe cruce spunea:"oricine ai fi:EU TE IUBESC!" "

"Du-te acasa la ai tai, si povesteste-le tot ce ti-a facut Domnul, si cum a avut mila de tine."

Adu-ti mereu, adu-ti aminte si niciodata nu uita, ce pret ce lacrimi si ce jertfe s-au dat spre fericirea ta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin OD

Catalin OD

MesajTrimis: 05/05/2007 20:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Sa presupunem ca ai avea acasa un copil.
Dupa 15 ani,dupa 20 de ani de mers pe la doctori , in sfarsit doctorii iti aduc o veste buna.In familia dumneavoastra se va naste un copil.
Va dati seama ce plăcere ar fi?
Copilul sa creasca mare si sa fie pentru tine singura speranta,singura bucurie,si la 17 ani sa se duca pe strada si un dement sa implante cutitul in pieptul lui.
Poate sa fie oricand.Poate sa fie in seara aceasta.
Cand ti-ai vedea copilul mort la morga si cand te-ar duce Politia sa-l recunosti daca e al tau,cand ai veni cu el acasa,cu inima rupta ,si ti-ai vedea sotia cazuta jos,cu inima distrusa,ai avea trei posibilitati.
Prima posibilitate ar fi aceasta:sa te duci si sa cauti un cutit lung de bucatarie pe care il ai in casa,sa-l pui pe maneca hainei si sa te duci sa-ti faci solitar dreptate.Dinte pentru dinte,ochi pentru ochi,sange pentru sange;si sa-l implanti in acel om.
L-ai ține odata,l-ai putea urmari 10 ani de zile si odata tot o sa-l prinzi,si sa-ti faci dreptate.Si sa simti ca te-ai racorit.
Se poarte in lume astazi lucrul acesta.Astazi daca l-ai ucide ar fi un act de razbunare.
L-ai ucide si te-ai razbuna.
A doua posibilitate pe care o ai este ca sa-l prinzi ,sa-l legi si sa-l dai pe mana Justitiei, aducandu-ti aminte de Romani capitolul 13: “ Oricine sa fie supus stapanirilor celor mai înalte;caci nu este stapanire care sa nu vina de la Dumnezeu. Si stapanirile care Sunt, au fost randuite de Dumnezeu.De aceea, cine se împotriveste stapanirii, se împotriveste randuielii puse de Dumnezeu; si cei ce se împotrivesc, îsi vor lua osanda.Dregatorii nu sunt de temut pentru o fapta buna, ci pentru una rea. Vrei, deci, sa nu-ti fie frica de stapanire? Fa binele, si vei avea lauda de la ea.El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tau. Dar, daca faci raul, teme-te, caci nu degeaba poarta sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca sa-L razbune si sa pedepseasca pe cel ce face rau.”
Exista o justitie,exista un Stat care trebuie sa poarte sabia,ca tu n-ai voie sa te razbuni de unul singur.
Daca ai face lucrul acesta ,acesta ar fi un act de dreptate,nu un act de razbunare.Sa faca justitia ce-ar dori.Si sa nu te mai intereseze.Daca-l scapa dupa doi ani de zile,daca reusesc sa ii aranjeze dosarul ,sa il “cosmetizeze”, nu te-ar mai interesa.
L-ai adus ,te-ai racorit,faca Statul ce-ar vrea cu el.
Dar ar mai fi si a treia posibilitate.
Sa te duci la el si sa-i spui asa:"tu mi-ai ucis mie copilul;eu sunt numai cu sotia mea;noi nu mai avem pe nimeni;uite,noi ne-an gandit intr-un fel.Daca tu ne-ai luat ce-a fost mai scump in viata noastra,n-ai vrea sa te infiem noi pe tine si tu sa fi copilul nostru?Si sa ne porti tu de grija,si sa ne saruti tu in fiecare zi.Sa-ti lasam casa si masina si averea."
Asta s-ar numi un act de iubire!

Asa a facut Dumnezeu cu noi!
Noi L-am ucis,noi L-am scuipat,noi Il mintim.
Si Dumnezeu a zis:nu va nenorocesc,nu va omor;il dau pe Fiul meu pe Golgota pentru voi,si pe voi va infiez si sunteti copiii Mei;toti criminalii,toti mincinosii,toti banditii,voi puteti deveni copiii Mei!

Atat a facut Dumnezeu in iubirea Lui! "
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum