Pagina de start a forumului Rose Garden Rose Garden
Intotdeauna e prea devreme sa spui ca e prea tarziu..

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Legendele timpului nostru.

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Clepsidra timpului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Clarisa
Crin
Clarisa

Data inscrierii: 07/Noi/2006

MesajTrimis: 24/03/2007 21:07    Titlul subiectului: Legendele timpului nostru. Raspunde cu citat (quote)

Cristi Minculescu

Cristian Alexandru Minculescu (n. 9 ianuarie 1959 , Pitesti ) este, începând din anul 1980, liderul trupei de rock IRIS. Cristi Minculescu reprezinta alãturi de Iris simbolul rezistenþei culturale pentru generaþii întregi de fani rock in perioada comunismului si de întocmai unul din putinii artisti care a facut legatura intre acele generatii si cele actuale, el activand cu mare succes si dupa 1990, pana in prezent. A dat proba la IRIS chiar de ziua lui ºi a reuºit sã-i cucereascã pe membri cu vocea lui inconfundabilã. La primul sãu concert la IRIS, pe data de 5 februarie 1980, portarul nu a vrut sã-l lase sã intre deoarece nu a ºtiut cã este membru al formaþiei. Înainte de a se stabili la acestã formaþie, a mai cântat un an (in 1979) la Harap-Alb. A mai activat in formatiile Voltaj (1982-1983), trupa pe care a fondat-o alaturi de chitarisul compozitor Adrian Ilie si Totusi (1984, in Cenaclul Flacara) alaturi de Andrei si Ioana Paunescu. In rest, activitatea sa se leaga de legendara trupa IRIS. Vocea sa inconfundabila, considerata de multi cea mai buna voce a rockului romanesc, concertele fulminante, compozitiile si maniera proprie de interpretare, dar si activitatea continua de aproximativ 30 de ani l-au facut una din principalele figuri ale lumii rock si un artist considerat legenda

* Data nasterii 9.01.1959 ( Capricorn ) – Bucuresti.
* Dispoziția civila: casatorit cu Rodica, doi copii – gemenii Madalina si Florin.
* al doilea prenume este Alexandru
* debutantul concert cu IRIS l-a avut pe 5 februarie 1980
* a renuntat la facultate ca sa poata canta cu IRIS
* defecte: sinceritatea, corectitudinea, irascibilitatea
* pasiuni: istoria, Universitatea Craiova
* i-ar fi placut sa fie istoric sau artist de performanta, asta daca nu ar canta cu IRIS
* ca orice Capricorn, se aprinde repede si-i trece la fel de repede; spune adevarul, chiar daca adesea are de pierdut; nu a abdicat niciodata de la principiile sale
* Motto: "Pesimistul este un optimist bine informat"!!!
* Trei calitati: Ii las pe altii sa decida – as fi subiectiv!!!
* Trei defecte: Ii las pe altii sa decida – as fi subiectiv!!!
* Mare consumator de: mass – media; imi place sa fiu bine informat.
* Mancare, masina, culoare, muzica preferata, parfum: nu am preferinte culinare; culoarea negru; absolut orice fel de muzica buna.
* Domenii de interes: muzica / istorie / literatura / fotbalul romanesc si cel de afara ( echipa favorita: "U" Craiova ).
* Autor(i) preferat(i): Liviu Rebreanu / Adrian Paunescu / George Bacovia.
* Film preferat: Actorul si salbaticii.
* Prietenul ideal: sotia mea, Rodica Minculescu.
* Tinuta confortabila: cat mai sport.
* Cel mai frumos cadou primit: Discografie completa Led Zeppelin, cand am implinit 30 de ani, in anul 1989.
* Cel mai fericit moment: Cand m-am nascut si cand m-am casatorit.
* Cu ce animal v-ati identifica si de ce: Nu mi-am pus niciodata problema.
* Parerea despre politica: Nu ma intereseaza.
* Cea mai mare dorinta: Sa serbez 50 de ani cu "IRIS".
* Despre colegii de trupa: Aceasta formula exista din 1986 – este clar ca Valter, Boro si Nelu stiu ce inseamna IRIS pentru suporterii nostri si, alcatuind alaturi de mine o echipa – asta conteaza cel mai mult!

Wikipedia si Rock mania
Doina
Ghiocel
Doina

Data inscrierii: 14/Dec/2006

MesajTrimis: 26/03/2007 08:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

INEPUIZABILUL...CRISTI MINCULESCULegendele timpului nostru. Legendele timpului nostru.
Ramona
Ghiocel
Ramona

Data inscrierii: 24/Noi/2006

MesajTrimis: 10/04/2007 15:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ilie Nãstase (n. 19 iulie 1946, Bucureºti) este un fost jucãtor profesionist de tenis de câmp ºi unul dintre cei mai importanþi jucãtori de tenis ai anilor 1970, fiind numãrul unu de douã ori, în 1972 ºi 1973.
[URL=http://imageshack.us]Legendele timpului nostru. Legendele timpului nostru.[/URL]

Printre cele 57 de titluri la simplu sunt US Open în 1972, French Open în 1973 ºi la dublu a câºtigat la Wimbledon în 1973, French Open în 1970 ºi US Open în 1975. A câºtigat de asemenea de patru ori turneul Masters în 1971, 1972, 1973 ºi 1975. Pentru echipa de Cupa Davis a României a jucat timp de 18 ani un numãr de 146 de meciuri de rudimentar ºi dublu, câºtigând 109. Alãturi de Ion Þiriac a fost finalist al Cupei Davis de trei ori, în 1969, 1971 ºi 1972.

A fost pe locul doi în competiþia la simplu (Wimbledon) în 1972, jucând finala contra lui Stan Smith ºi în 1976 împotriva lui Björn Borg. Nãstase era știut pentru glumele din arenã, dar ºi pentru reputaþia de a utiliza tactici agresive, primind numele de "Nasty" dupã câteva incidente.

A scris câteva romane în francezã în anii 1980, apoi a intrat în politicã în anii 1990, candidând în 1996 la primãria Bucureºtiului. În anul 1994 a fost cãpitan nejucãtor al echipei de Cupa Davis.

În 2005, "TENNIS Magazine" l-a plasat pe locul 28 în lista celor "40 cei mai mari jucãtori de tenis din ultimii 40 de ani". A fost desemnat de patru ori „Cel mai bun sportiv român al anului” (în 1969, 1972, 1973 ºi 1974). În prezent este preºedintele Federaþiei Române de Tenis ºi participã la turneele speciale pentru veterani.

Wikipedia
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Clepsidra timpului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum