Pagina de start a forumului Rose Garden Rose Garden
Intotdeauna e prea devreme sa spui ca e prea tarziu..

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Clepsidra timpului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Doina
Ghiocel
Doina

Data inscrierii: 14/Dec/2006

MesajTrimis: 21/02/2007 09:34    Titlul subiectului: VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC Raspunde cu citat (quote)

TIMPUL....TRECUT, PREZENT, si VIITOR!

"Timpul este o arhivã care se uzeazã ºi nu face gãlãgie." (H.C.Bohn)
?
VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 21/02/2007 09:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

?
VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC
Stefan
Crin
Stefan

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 21/02/2007 09:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

El e Bordeianu,pe ea nu am recunoscut-o inca
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 21/02/2007 13:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

El da, DAN BORDEIANU (n.23 10 1975-Bucuresti) actor al Teatrului Nottara si interpret in noile seriale Tv: Lacrimi de iubire, Numai Iubirea dar si Modigliani

Ea ? (n.21 ian. 1980 Bucuresti)
* A primit premiul Gemini pentru cel mai bun rol secundar, acordat de Academia Canadiana de Film.
* “E mai cunoscuta in strainatate decat in Romania”, spun multi despre ...., o actrita in varsta de 26 de ani, pe care o vedeti in “ Legaturi Bolnavicioase”.
*Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe: “Crash Test Dummies”o productie romano-germana a fost inclus in programul Festivalului BucharEST, iar “Legaturi bolnavicioase”, un film despre dragostea dintre doua fete, va avea premiera pe 14 aprilie.
Stefan
Crin
Stefan

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 21/02/2007 14:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Maria Popistasu
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 22/02/2007 12:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DA
?

[URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=amzk4.jpg]VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC[/URL]
Clarisa
Crin
Clarisa

Data inscrierii: 07/Noi/2006

MesajTrimis: 22/02/2007 13:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ioana Ginghina Papadopol
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 23/02/2007 10:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

IOANA BARBU - Legaturi Bolnavicioase
Ioana Barbu s-a nascut pe 20 Decembrie 1982 in Timisoara, este proaspata absolventa UNATC sectia actorie, clasa prof. dr. Gelu Colceag. Se afla la inițialul ei proiect de anvergura. In octombrie - noiembrie, a participat la un turneu prin tara cu piesa “Vanduta si cumparata”, un proiect Salvati Copiii care face parte din programul “Drama traficului de fiinte umane”.

ANDREEA MACELARU SOFRON a absolvit in "95 actoria la clasa lui Alexandru Repan, este actrita la teatrul Nottara, este casatorita cu Cosmin/Cristian Sofron, [URL=http://img80.imageshack.us/my.php?image=sofronhe2.jpg]VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC[/URL]mama a doi copii si o puteti vedea in serialul Vocea Inimii pe Antena 1

IOANA GHINGHINA PAPADOPOL
S-a nascut pe 21.09.1977, in Copsa Mica, Jud Sibiu
Cunoscuta atat din „Playboy“, cat si din prima telenovela romaneasca, „Numai iubirea“, unde a avut rolul lui Ildiko, Ioana Ghinghina este acum unul dintre personajele in voga, mai ales pentru regizori. Ea apare si in „Lacrimi de iubire“, serial ce se difuzeaza deja. Actrita are numerosi fani, dar si admiratori infocati. Acest lucru nu o deranjeaza perfect deloc, mai ales ca se declara adepta flirturilor. „Imi place sa flirtez in concediu, acasa, peste tot ma aflu.
"Ador asta“, a declarat Ioana. In afara de asta, „Ildiko“ marturiseste ca mai are un „prost“ obicei. Acela de a se simti atrasa de partenerii cu care joaca. „Am avut un rol intr-un film american si m-am simtit foarte atrasa de bărbatul meu de acolo“, mai spune ea. De exemplu, daca ar fi sa joace in patria telenovelelor, Ioana Ghinghina nu l-ar „rata“ pe Mario Cimarro, pe care il adora. Dar acesta nu e singurul.
* Ioana este o fire vesela, plina de viata, si adora complimentele. Ea a declarat intr-un interviu ca ar prefera sa i se spuna ca a slabit. Si asta numai pentru ca s-a chinuit foarte mult sa arate cum arata.
*
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 23/02/2007 10:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

?

LIVIU VARCIU
ALINA PROFIR
TOMA DANILA
SUZANA ROSCA
toti actori tineri in plina afirmare, amanunte cu întâia ocazie...

Ultima modificare efectuata de catre Doina la 22/03/2007 15:00, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Clarisa
Crin
Clarisa

Data inscrierii: 07/Noi/2006

MesajTrimis: 09/03/2007 08:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I-am vazut in Secretul Mariei,ma mai gandesc la nume.
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 22/03/2007 14:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

?
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 26/03/2007 15:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LIVIU VARCIU
Filme “Patriotul”, “contele de Monte Cristo”
Actori Mel Gibson, Al Pacino, Robert De Niro
Regizori Steven Spielberg
Stiluri muzicale slow, muzica de atmosfera
Compozitori Julio Iglesias, Michael Bolton
Trupe Ii placeau candva Backstreet Boys
Cantareti Julio Iglesias, Celine Dion, Michael Bolton
Pictori Albici – pictor constantean care i-a daruit mai numeroase tablouri care ii plac extrem de mult
Culori Rosu, albastru, galben
Mancaruri Nu are mancaruri favorite. Prefera carnea de vita si nu mananca porc.
Activitati si hobbyuri
A colectionat la un moment dat masinute, dar nu le mai are
Locuri favorite La munte si acasa

Cum se descrie/vede peste 15 ani?
Realizat, cu familie, cariera solida, copii sanatosi...
Cea mai apropiata persoana
Mama
Cel mai bun prieten
A mai ramas cu sase buni prieteni: cinci in Bucuresti, si unul in orasul lui natal, Constanta.
Ce ii displace cel mai mult la o persoana
Ipocrizia.
Ce ii place cel mai mult la o persoana
Sinceritatea, simplitatea.
Vreun model - persoana la care se raporteaza
Nu are. Vrea sa fie unicat.
Femeia ideala
O fata simpla, sincera, care s-l iubeasca si sa-l respecte, insa a incetat sa o mai caute.

“Imi place tipul pe care-l joc, pentru ca, la un moment dat, detine o pozitie cheie in intriga acestui film”, spune tanarul, care, la 24 de ani, stie foarte bine care este gustul celebritatii. “Dintotdeauna am visat sa devin actor, chiar daca am transformat cunoscut multumita muzicii”, spune el, “astfel ca ce imi doresc de la viata este sa am sanatate si sa joc in cat mai multe filme”.
Liviu s-a prezentat la casting-ul pentru “Secretul Mariei” nu fara emotii, mai ales ca a recunoscut, printre cei doritori sa obtina un rol, actori cu nume cunoscute. “Iau totul in serios, am oprit sa concertele in perioada filmarilor, vreau sa imi dedic tot timpul acestui proiect”, declara el. “Poate m-am maturizat mai devreme si multumita faptului ca mi-am indeplinit toate visurile pana acum, singurul lucru pe care il regret este insa ca nu mi-am ajutat mai mult parintii, in urma cu cativa ani, cand aruncam cu bani pe absolut indiferent ce imi doream”. Mesaje de la admiratoare, primeste, in continuare, cateva zeci pe zi. “Acum, insa, nu mai am timp pentru nimic altceva in afara de filmari: nu mai am o relatie stabila si nici nu-mi doresc in viitorul extraordinar de apropiat. Viata mea este acum in intregime ocupata de <<Secretul>>”, mai spune Liviu. VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 26/03/2007 15:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ALINA PROFIR
Filme Razboiul lumilor, Visatorii, Amelie
Actori Adam Sandler, Audrey Tautou, Eva Green
Regizori Steven Spielberg
Stiluri muzicale Imi plac mai multe stluri muzicale pe care le ascult
in functie de stare. Pentru mine muzica e foarte importanta, la fel de vitala ca somnul, mancatul, munca... jazz, drum and base, muzica electronica, r&b, hip-hop
Trupe Faithless, U2, Garbage, Moloko
Cantareti Maxy jazz, Bono, Robbie Williams, Rob Thomas
Culori Culorile focului, verde
Mancaruri Mancarea romaneasca, italieneasca, chinezeasca, frantuzeasca, mediterane-eana (fructe de mare)

Cum te vezi peste 15 ani?
E prea devreme sa spun cum ma vad peste 15 ani... Viata e destul de imprevizibila, eu sunt in continua transformare, totul se misca foarte repede in jurul meu. Deocamdata incerc sa tin pasul cu asta.
Cel mai bun prieten.
Iubitul meu
Ce iti displace cel mai mult la o persoana?
Ma deranjeaza la oameni neseriozitatea, minciuna, lasitatea, falsitatea.
Ce iti place cel mai mult la o persoana?
Imi plac oamenii care stiu sa traiasca cu adevarat si care nu se ascund dupa masti. Cei cu umor, cu pofta de viata. Apreciez frumusetea interioara si simplitatea.
Un tip - persoana la care te raportezi.
Nu am un model dupa care sa ma raportez in viata. Traiesc asa cum simt si am in jurul meu oameni care fac la fel. Ma simt fericita din punctul asta de vedere.
Despre rolul din telenovela: “Sunt o persoana dinamica,imi place munca in echipa si cred ca ma voi adapta imediat in aceasta "familie" pe care dl. Lazarov a creat-o. Castigarea acestui rol imi da teribil de mare incredere in mine si o sa fac tot posibilul ca sa nu dezamagesc pe nimeni. Pentru mine este o mare realizare, stiu ca a fost o concurenta acerba pentru rol. Va fi o experienta extraordinara sa joc langa toti acesti actori talentati. Oamenii pe care ii admiram la tv sau la teatru, acum sunt colegii mei. Este minunat!”
Despre personaj: “Imi place mult personajul Crengutei, pentru ca seamana îndeajuns de mult cu mine: e modesta, e o femeie de cariera, si e de bucată personajului pozitiv din serial”
Activitati In momentul liber ma plimb cu bicicleta, ma dau cu parapanta iar la iarna vreau sa invat sa ma dau cu snowboard-ul. Fac fitness si vreau in curand sa merg la cursuri de dans (r&b). Cand am timp merg la film
[URL=http://img230.imageshack.us/my.php?image=2alinaprofirik5.jpg]VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC VIITORUL si SPERANTELE TEATRULUI si FILMULUI ROMANESC[/URL]

Informatii din http://www.antena1.ro/secretul_mariei/act_profir.htm
Doina
Ghiocel
Doina

MesajTrimis: 16/04/2007 13:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

?

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Rose Garden -> Clepsidra timpului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum