| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Credeti ca El exista? |
| Da |
|
75% |
[ 9 ] |
| Nu |
|
16% |
[ 2 ] |
| Il descopar |
|
8% |
[ 1 ] |
|
| Voturi totale : 12 |
|
| Autor |
Mesaj |
Rose Lacrimioara

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 741 Localitate: Undeva in Ardeal..........
|
Trimis: 24/10/2006 16:29 Titlul subiectului: Voi si Dumnezeu |
|
|
Cum l-ati gasit si cum Il simtiti?
Ultima modificare efectuata de catre Rose la 26/10/2006 17:00, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
getasart

Data inscrierii: 26/Oct/2006 Mesaje: 52 Localitate: Roman-Neamt=Romania
|
Trimis: 26/10/2006 16:33 Titlul subiectului: |
|
|
Nu de gasit este greu;greu este pina iti dai seama ca trebuie sa-l cauti pe Dumnezeu;spre rusinea mea,l-am cautat destul de tirziu,pe la 30 ani;acum,dupa ce am citit cite ceva din cartile sfinte,am inteles ca Dumnezeu era si este linga mine,doar ca eu,furata de alte indeletniciri,nu L-am vazut;
Acum,sunt tare fericita ca stiu ca este tot timpul cu mine _________________ DOAMNE IISUSE HRISTOASE,MILUIESTE-NE PE NOI,PACATOSII |
|
| Sus |
|
 |
drops Lacrimioara

Data inscrierii: 28/Oct/2006 Mesaje: 518 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 29/10/2006 13:50 Titlul subiectului: |
|
|
Cum L-am gasit pe Dumnezeu ?
Nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare.
El a fost alaturi de mine inca de cand am venit pe lume si este alaturi de toti fii Lui insa unii dintre ei ratacesc caile Sale luminate si ajung in intuneric unde omul doar este in viata insa nu o traieste asa cum este placuta Lui Dumnezeu…
Numele Lui l-am aflat inca din primii ani de viata cand am inceput sa vorbesc si sa-i inteleg pe cei din jur adica bunicii mei care m-au crescut, Dumnezeu sa-i odihnesca !
Bunicul m-a invatat prima rugaciune, “ Tatal nostru “ si numeroase altele.
As putea spune ca de atunci L-am cunoscut pe Dumnezeu si-l simt alaturi mereu.
Cum i-L simt pe Dumnezeu ?
Este un brat puternic de care ma sprijin sa pot merge prin viata , umarul pe care pot sa plang atunci cand mi-e greu, mana care ma ridica atunci cand obosesc, gradinarul care a sadit in inima mea cea mai frumoasa floare Iubirea …….
ar fi multe de spus insa scurtez acum interventia mea cu speranta ca nu am plictisit sau deranjat . _________________ " Nu conteaza cat timp traiesti important este sa
traiesti o clipa pentru care merita sa mori " Geothe |
|
| Sus |
|
 |
Greta Ghiocel

Data inscrierii: 07/Noi/2006 Mesaje: 176 Localitate: Hunedoara
|
Trimis: 01/12/2006 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
M-am nascut intr-o familie de atei.
Nimeni nu m-a invatat cum sa ma rog ,cand sa ma duc la biserica sau ce sa fac sa IL gasesc pe Dumnezeu,nu credeam si nu imi pasa de ce se intampla cu mine ca suflet.
M-am apropiat brusc de El ca aveam nevoie.Mama si tata nu cred dar poate se vor lumina. _________________ I hate moondays! |
|
| Sus |
|
 |
Sylver Cheetah 53 Ghiocel

Data inscrierii: 10/Noi/2006 Mesaje: 174 Localitate: Milky Way
|
Trimis: 03/12/2006 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
La mine e invers.  _________________ [url]www.youplay.ro[/url] |
|
| Sus |
|
 |
Ramona Ghiocel

Data inscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 460 Localitate: Iasi
|
Trimis: 04/12/2006 12:13 Titlul subiectului: |
|
|
Cred sau invat cum sa cred,confuzie _________________ Un adevar spus la timp nu doare. |
|
| Sus |
|
 |
DonJuan Ghiocel

Data inscrierii: 14/Noi/2006 Mesaje: 132
|
Trimis: 07/12/2006 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai am credinta,am pierdut-o Dumnezeu ma lasat sa ma pierd. _________________ Vis feeric |
|
| Sus |
|
 |
Bellamy

Data inscrierii: 12/Dec/2006 Mesaje: 23 Localitate: Around
|
Trimis: 12/12/2006 12:03 Titlul subiectului: |
|
|
Parintele Staniloae - despre Dumnezeu
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/secventa-staniloae.php _________________ Totul sau nimic |
|
| Sus |
|
 |
liveasahb
Data inscrierii: 28/Dec/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: 28/12/2006 14:08 Titlul subiectului: |
|
|
Doamne ajuta!
Cum L-am gasit?
Eram deja in liceu cand am inceput sa cred, pana atunci fusesem un mic ateu;apoi L-am descoperit cu adevarat cu cativa ani in urma. Viata fara el nu-si are rostul.
Cum IL simt?
Atunci cand vad ceva elegant ma gandesc la EL, cand aud pe cineva vorbind cu blandete imi amintesc de EL, cand privesc marea IL vad spunandu-i marii sa taca si marea tace... pentru mine EL este TOT, fara EL nu as exista, fara EL nu as mai fi fost astazi aici. EL imi sopteste ca mai pot rabda si azi crucea, ma mangaie prin cuvintele aceluia care ma raneste, ma ridica din groapa deznadejdii si imi da credinta de care am nevoie. NUMAI prin EL traiesc, nici nu imi doresc sa traiesc altfel decat cu EL, prin EL, DRAGOSTEA care mangaie, linisteste, calmeaza, lumineaza.
Doamne ajuta! _________________ Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii! |
|
| Sus |
|
 |
Pheonix Ghiocel

Data inscrierii: 07/Mar/2007 Mesaje: 243 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/03/2007 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
De mic m-am nascut intr-o familie crestina.Parintii mei ma duceau la biserica si la adunare...dar a fost o perioada in care m-am departat de el.In care am fost furat de patimile care ma incojoara.A fost o perioada tare neagra pentru mine.Dar El nu m-a lasat...mi-a scos in cale pe varul meu care facea studiu biblic acasa la el.Acolo am gasit niste prieteni adevarati...a fost un loc unde ma simteam extrem bine.Si am continuat sa vin!Astfel ca m-am apropiat din nou de El.Si cum Il simt...pai simt ca ma ajuta cumplit de mult si ca are grija de mine.Din pacate eu nu Ii multumesc indeajuns .Au fost numeroase momente in care m-a scos din situatii dificile...Pot sa zic ca I-am simtit de multe ori prezenta Lui!Mai rau este ca atunci cand nu fac ceea ce Ii place Lui...Il alung...(si asta se intampla de multe ori prin faptele,gandurile si vorba mea).De cand m-am intors din nou la El am avut destul de multe momente de bucurie!Am simtit ca traiesc intradevar pentru ceva...si ca viata mea adevarata nu este aici, si ca nu aici trebuie sa-mi strang comori.Il rog pe Dumnezeu sa nu lase sa ma mai departez de cararea cea dreapta si sa-i pot urma Lui pana la sfarsitul vietii mele AMIN! _________________ nihil sine Deo! |
|
| Sus |
|
 |
|